Fet bygdekor

ADVENTSKONSERT

Foto: Rolf Lein

ADVENTSKONSERT 2017

Fet bygdekor hadde, sammen med Kirkekoret, sin tradisjonelle Adventskonsert søndag 4. desember. Faklene oppover kirkebakken satte stemningen. Koret vårt hadde to egne sanger, Himmel på jord og Betlehemsstjärna, mens vi hadde flere sanger sammen med kirkekoret, som i tillegg også sang egne sanger.  Solistene Marit Solstrand og Anders Grøndal framførte både en duett, og sang solo med korene, det ble vakkert!


At vi hadde både en strykekvartett og et band, i tillegg til Jo Dalene sin traktering av både orgel og flygel, gjorde konserten til en flott musikalsk opplevelse. Fet bygdekor er glad for å få delta i denne tradisjonelle konserten, som er i Kirkekorets regi hvert år. Det er moro å få synge sammen med et kor som er omtrent like stort som vårt, det blir dobbelt så stort trøkk, enn om vi synger alene! Takk til alle som gjorde denne konserten så flott og stemningsfull!


Anne-Marie Gisholt


Foto: Rolf Lein

Foto: Rolf Lein

Foto: Rolf Lein


Foto: Rolf Lein


Konsert ved sesongåpning av

Fetsund Lenser 1. mai2017

Tradisjonen tro sang Fet Bygdekor først for beboere og familie og ansatte på Pålsetunet, og deretter ved sesongåpningen av Fetsund Lenser på 1.mai 2017.

Vi sang:

  • Mosippan.
  • Raindrops keep fallin' on my head.
  • Liten fuggel.
  • Om.     
  • Att angöra en brygga.
  • Bäck Johans polska.


  Etterpå spanderte Lensene kaffe og vafler på oss. Det var hyggelig.


Været var på sitt beste, og mange publikummere var møtt fram. Vi korister har stor glede av å synge, og håper at vi greide å formidle denne gleden til publikum.


Vår alltid tilstedeværende dirigent

Eva Ifrig Johansson loset oss

trygt igjennom og

Patrik Johansson akkompagnerte.

Fotografer

Olav Ødegård

Kari Østengen

ADVENTSKONSERT

Fet bygdekor hadde, sammen med Kirkekoret, sin tradisjonelle Adventskonsert søndag 4. desember.


Faklene oppover kirkebakken satte stemningen. Koret vårt hadde to egne sanger, Himmel på jord og Betlehemsstjärna, mens vi hadde flere sanger sammen med kirkekoret, som i tillegg også sang egne sanger.


Solistene Marit Solstrand og Anders Grøndal framførte både en duett, og sang solo med korene, det ble vakkert!

At vi hadde både en strykekvartett og et band, i tillegg til Jo Dalene sin traktering av både orgel og flygel, gjorde konserten til en flott musikalsk opplevelse.


Fet bygdekor er glad for å få delta i denne tradisjonelle konserten, som er i Kirkekorets regi hvert år. Det er moro å få synge sammen med et kor som er omtrent like stort som vårt, det blir dobbelt så stort trøkk, enn om vi synger alene! Takk til alle som gjorde denne konserten så flott og stemningsfull!


Anne-Marie Gisholt